top of page
IMG_5689.jpg

Нашите дополнителни услуги

Во Wow Habitat, нудиме дополнителни услуги за да го направиме вашиот престој поудобен. Тука сме да ви помогнеме да заштедите време и напор за да можете целосно да уживате во вашето време во Охрид. Сакаме вашиот престој да биде лесен и забавен што е можно повеќе, па само кажете ни дали ви треба нешто друго! Едноставно контактирајте ја нашата пријателска водителка Маја во Охрид и таа ќе ви подготви се.

20€ Дополнително чистење

Го чистиме станот, се грижиме за садовите и ѓубрето за да можете да поминете време на нешто попријатно.

25€ Чистење + нова постелнина

Уживајте во свежо исчистениот дом и чиста, свежо испрана постелнина и крпи. Изберете и „Дополнително чистење“ и „Новонаправени кревети“ и заштедете 10.

180€ До скопскиот аеродром

Такси за 6 патници ќе ве земе од станот и ќе ве остави на аеродром. Само кажете ни кога!

15€ Свежо направени кревети

Уживајте во свежо испраната постелнина и свежо наместените кревети. Оваа услуга се однесува на сите користени кревети во станот. Вие и вашата партија ќе добиете и нови крпи.

30€ До Охридскиот аеродром

Такси за 4 патници ќе ве земе од станот и ќе ве остави на аеродром. Само кажете ни кога!

170€ До аеродромот во Тирана

Такси за 6 патници ќе ве земе од станот и ќе ве остави на аеродром. Само кажете ни кога!

bottom of page